Bursa Doğalgaz Proje Değişikliği

0

Günümüzde ısınma işlemleri atık doğalgaz ile olmaktadır. Durum böyle olunca birçok yeni dairelerde doğalgaz döşenmektedir. Bir konutun doğalgaz tesisatını yapılabilmesi ve aboneliğin alına bilinmesi için ilk olarak projenin çizilmesi gerekmektedir. Projelerde ise bazı durumlarda yanlışlıklar veya değişiklikler yapılabilmektedir. Bursa doğalgaz proje değişikliği işlemleri genellikle yanlış mimarı çizimlerden veya mülk sahibinin isteği sebebiyle değiştirilmektedir. Ayrıca bölgenizde ki doğalgaz dağıtıcı kurumun projenin bazı bölümlerinin değişmesini istemesi durumlarda da değişiklik işlemi gerçekleşmektedir.

Bursa Doğalgaz Proje Değişikliği Aşamaları

İlk olarak konutun veya bir işyerinin doğalgaz projesi yönetmelik kapsamınca çizilir. Ardından bu proje ilde ki doğalgaz şirketine onay alması için gönderilir. Burada yetkililer projeyi incelerler ve proje ile ilgili çizen mühendise bilgi verirler. Eğer proje de herhangi bir aksaklık yok ise proje onay verilir ve tesisat işlemine geçilir. Ancak onay verilmemesi durumunda projenin değiştirilmesi gerekmektedir.

Bursa Doğalgaz Proje Değişikliği

Bursa doğalgaz proje değişikliği genel olarak 1 veya 2 iş günü içerisinde yapılmaktadır. Değişen proje tekrar doğalgaz şirketine gönderilir. Burada önemli olan aşama proje değişikliğinin olabildiği kadar hızlı olmasıdır. Çünkü proje onayları genellikle randevu ile çalışmaktadır. Bu nedenle proje değişikliği ne kadar hızlı yapılırsa projenin onay alması da o kadar hızlı olacaktır. Modigaz Mühendislik Bursa’da tam da talebinize uygun bir şekilde hizmet sunma kabiliyetine sahiptir.

Bursa Doğalgaz Proje Değişikliği Fiyatları

Genellikle proje çizim fiyatları ile proje değişiklik fiyatları birbiri ile karıştırılmaktadır. Ancak her iki durum birbirinden farklıdır. Doğalgaz proje çizimlerinde tek bir ücret verilir. Bursa doğalgaz proje değişikliği hizmetinde herhangi bir şekilde ek ücret ödenmesi talep edilmemektedir. Öte yandan müşterinin isteğine göre eğer tesisata ek kat tesisatı değişikliği istenirse o zaman ek ücret talep edilebilmektedir.

Bursa Doğalgaz Proje Değişikliği

Ayrıca proje değişiklik işlemleri, projeyi çizen mühendis veya kontrol elemanına bağlı işlemlerdir. Yapılan hatalardan bu personellerden kaynaklandığı için müşterilerden ek bir ücret talep edilmesi doğalgaz şirketleri tarafından etik bulunmamaktadır. Siz de Bursa’da tam anlamıyla profesyonel seviyede bir hizmet almak isterseniz hemen firmamızla iletişime geçebilirsiniz! Modigaz Bursagaz Yetki No: 2000378

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hemen Arayın
https://www.hepsibuhar.com/k/iqos-3-duo/