Bursada Doğalgaz Projesi Çizimi

0

İlk kez evine doğalgaz çektireceklerin yaptırması gereken bir aşama olan proje çizimi Bursada doğalgaz projesi çizimi konusunda uzman makine mühendisleri veya tekniker pozisyonunda kimseler tarafından hızlıca yapılmaktadır. Mekânın kombi yerleştirmek için uygun olup olmadığının keşfi, gereken ölçümlemelerin yapılması, teknik detayların belirlenmesi ve tüm bu bilgiler ışığında bilgisayar ortamında proje oluşturulması işlemine doğalgaz projesi denilmektedir.

Ücretsiz Keşif İmkânı Var!

Birçok Bursa firması isteyen müşterilerine ücretsiz keşif hizmeti sunmaktadır. Yapılan bu işlemde genelde mekânın özellikleri kontrol edilir. Doğalgaz borusunun gittiği yola bakılır. Çünkü boru kiriş veya kolon içinden geçiyorsa yönünün mutlaka değiştirilmesi gerekir. Takılacak mekânda menfez bulunup bulunmadığına bakılır. Müşteri yoğuşmalı kombi kullanmak istiyorsa drenaj borusunun gerekli özelliklileri taşıyıp taşımadığına bakılır. Böylece müşteri güvenli bir şekilde kombisini kullanabilir.

Bursada Doğalgaz Projesi Çizimi

Profesyonel Şekilde Projelerin Hazırlanması

Bursa’da birçok tesisat firması proje çizimini yapabildiğini iddia etmektedir. Fakat birçok firma profesyonel mühendislerle çalışmamaktadır. Halbuki doğalgaz projelerinde lisanslı programlarla çizimler yapılmalı ve yükümlülüklere uygun şekilde hareket edilmelidir. Çünkü daha sonra kontrole gelen Bursagaz yetkilileri proje de bir sorun olduğunu fark ederse hattı mühürleyecek ve çok daha fazla külfete girmeniz gerekecektir. Bursada doğalgaz projesi çizimi son zamanlarda yoğun bir düzeyde talep görmektedir.

Bursada Doğalgaz Projesi Çizimi – Yerinde Uygulama

Bursagazdan doğalgaz çizimi konusunda sertifika almış ve çizim konusunda yetkili olan firmalar gerekli deneyime sahip olduklarından dolayı yetkisiz firmalar gibi uzman olmayan kişilere notlar aldırıp mekân konusunda yeterli bilgisi olmayan mühendise çizim yaptırmazlar. Başvuran her müşteriye bir mühendis gönderilir. Mühendis mekân inceledikten sonra Autocad ya da Zetacad programıyla çizimi gerçekleştirir. Böylece proje tutarsızlıkları olmaz ve hızlıca onay alırsınız. Güvenli bir şekilde gazınızı açıp kullanmaya başlarsınız.

Bursada Doğalgaz Projesi Çizimi

İşinde uzman Bursa’da doğalgaz çizimi yapan firmalar sizi hızlı ve güvenilir bir süreç sunmaktadır. Mekânın durumuna ve mühendislerin yoğunluk derecelerine göre değişmekle birlikte konusunda yetkili firmalar 3 gün gibi kısa sürelerde hazırlayıp Bursagaza iletebilmektedir. Projenizde bir aksilik olmayacağından Bursagazda ki yoğunluğa göre 4 iş gününde onay alırsınız. Toplamda 1 hafta gibi kısa bir süre içinde doğalgazınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Firmamız sizlere profesyonel düzeyde hizmet sunma kabiliyetine sahiptir. Bursada doğalgaz projesi çizimi konusunda üst düzeyde bir hizmet almayı isterseniz firmamız en mantıklı seçenek olarak karşınıza çıkacaktır.

Modigaz Mühendislik Bursagaz Yetki No: 2000378

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hemen Arayın
https://www.hepsibuhar.com/k/iqos-3-duo/