Bursa Doğalgaz Proje Onay Süresi

0

Bursa doğalgaz proje onay süresi söz konusu olduğu zaman karşımıza birkaç günlük bir süre çıkmaktadır. Yapılan projelerin gerçekleştirilebilmesi için her ilde bulunan doğalgaz şirketi tarafından onay alması gerekmektedir. Bursa doğalgaz proje onay süresi yaklaşık olarak 3 ile 4 iş günü arasında sürmektedir.

Tabi bu süre zarfı, projenin tüm şartlarının sağlanması durumunda geçerli olan bir süredir. Proje onay olması durumunda projeye elektronik imza atılır. Bu imza yetkili mühendisler tarafından edilmektedir. Anlamı ise projenin gerçekleşmesi için hiçbir engel bulunmamaktadır. Ayrıca bu onay süresi hemen hemen her il için geçerli olan bir süredir.

Bursa Doğalgaz Proje Onay Süresi

Bursa Doğalgaz Proje Onay Süresi Ne Kadardır?

Onay süreci bazı faktörlere göre uzamakta veya kısalmaktadır. Bursa doğalgaz proje onay süresi en çok proje yapısına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Genel olarak iki ayrı doğalgaz tesisatı bulunmaktadır. Bunlardan ilki yeni konutlar için geçerli olan yeni abonelik projesidir. Diğeri ise tesisat yenileme projesidir.

Yeni abonelik projesinin onay süresi diğer projeye oranla daha kısa sürelerde onaylanmaktadır. Ayrıca ilk verilen projenin onay almaması yeni projenin onay alma süreci de uzatmaktadır. Çünkü onay işlemleri sıra ile yapılmaktadır. Konut yapısı da onay sürecini etkileyen diğer bir faktördür. Konut boyutu ne kadar fazla ise incelenme süresi o kadar fazla olacaktır. Durum böyle olunca projenin onay süresi de uzamış olacaktır.

Bursa Doğalgaz Proje Onay Süresi

Doğalgaz Proje Onay Sonucu Nasıl Öğrenilir?

Projenin onaylanması sürecinde müşterilere ilk olarak proje numarası verilir. Bu numara ile müşteriler sorgulama yaprak proje durumu ile ilgili bilgi alabilirler. Bu işlem oldukça kolay olup dağıtıcı firmayı arayarak ya da internet adresi üzerinden yapılabilmektedir. Burada firma tercihine dikkat etmek beraberinde önemli kazanımları getirmektedir.

Öte yandan Bursa doğalgaz proje onay süresi ile ilgili bilgilendirme genellikle proje çizimi için anlaştığınız firma tarafından yapılır. Projenin onay alıp almadığı firma tarafından otomatik olarak müşterilere bildirilmektedir. Firmalar genellikle 1 hafta sonunda müşterilere geri dönüş yapmaktadır. Modigaz Mühendislik tam da bu kapsamda geniş kapsamlı bir hizmetin merkezinde yer almaktadır.

Modigaz Bursagaz Yetki No: 2000378

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hemen Arayın
https://www.hepsibuhar.com/k/iqos-3-duo/